Wij geven smorgens, smiddags en savonds motorrijlessen

Motorrijbewijs halen in regio Almere

Gratis proefles

Bij het afnemen van pakket 2 of 3 is de eerste proefles gratis

Direct beginnen

Meld je nu aan en je kan direct beginnen met motorrijlessen

Hoge slagingspercentage

Kwaliteit is bij ons belangrijk en dat zorgt voor resultaten

Motorrijbewijs halen in de regio Almere

Bij Caspian Rijopleidingen kun jij je gewenste motorrijbewijs halen! Caspian motorrijschool is gevestigd in de regio Almere. Bekijk daarom de mogelijkheden voor de volgende locaties in de desbetreffende regio:

Let hierbij op dat de motorrijschool plaatsvindt in Almere en niet in de andere genoemde locaties. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Rijopleiding op maat

Iedere leerling is anders. Sommige reden al scooter & sommige hebben misschien faalangst. Het volgen van een proefles is daarom belangrijk om een pakket samen te stellen die bij je past!

Ervaren rij-instructeurs

Caspian Rijopleidingen werkt uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste motorrijschool in de regio moet je dan ook bij Caspian Rijopleidingen zijn.

Beginnen vanaf 17 jaar

Caspian Rijopleidingen geeft al jarenlang motorrijles aan leerlingen van jong tot oud! Je kunt bij ons al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 17 jaar bent en examen doen vanaf je 18e.

Probeer een vrijblijvende proefles

Lijkt motorrijden jou iets en wil je starten met motorrijlessen? Bij ons vraag je gemakkelijk een vrijblijvende proefles aan! Dit betekent dat je nergens aan vast zit, maar wel het gevoel van motorrijden kan ervaren. Bij de proefles leer je onze motorrijschool in de regio Almere kennen en weet je wat je kunt verwachten bij de motorrijlessen.

Proefles aanvragen

Waar wij op letten bij de motorrijlessen

Wij streven ernaar om je de ultieme motorrijles ervaring in de regio te bieden en het plezier en verlangen naar het motorrijden nog groter te maken. Dit doen wij niet alleen door je een prettige en ervaren rijinstructeur aan te bieden, maar ook door je de essentiële vaardigheden uit te leggen waar wij onder andere op zullen letten tijdens de les. Dit zijn namelijk de volgende punten:

 

  • Wegrijden, stoppen
  • Opschakelen, terugschakelen
  • Hanteren van juiste snelheid
  • Stapvoets rijden
  • Remmingen

Zo weet jij wat je kunt verwachten en waar je op moet letten tijdens het examen voor het behalen van jouw motorrijbewijs.

Op zoek naar andere regio’s om je motorrijbewijs te halen?

Woon je buiten de regio Almere? Caspian Rijopleidingen is de motorrijschool waar jij je motorrijbewijs kunt halen in verschillende regio’s. Bekijk de mogelijke regio’s hieronder en vind de locatie die voor jou het meest relevant is. 

Nu Starterspakket € 819,-

Vul het contactformulier in en begin nu met het starterspakket!!

Wacht niet veel langer en neem nu een proefles bij ons. Tijdelijk hebben wij een actie voor beginnende leerlingen.

  • 10 motorrijlessen 
  • Praktijkexamen AVB
  • Praktijkexamen AVD

(dit zijn 10 rijlessen van 60. min)

Proefles aanvragen

7 + 11 =

Wat zeggen leerlingen over ons

Laisah imani

Goeie rijschool , Meran is erg geduldig en neemt de tijd om alles rustig uit te leggen totdat je het begrijpt en kan . Ook wordt je goed op je gemak gesteld. Zeker een aanrader!!!!

Max Middel

 

In één keer geslaagd door Caspian! De instructeur legt alles duidelijk uit en neemt alle tijd voor je. Ik kan goed met hem opschieten. Daarnaast tussendoor ook veel gelachen. Hele fijne tijd gehad. Echt een aanrader!

Genicy Tiixzy

Ik zou zeker deze rijschool aanraden!,
Goeie uitleg veel tips en tricks en je ervaard zeker een leuke tijd hier!
Kort gezegt,
Top Rijdschool!

Motor: Lespakketten en tarieven

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles. Bij afname van pakket 2 of 3 is de proefles GRATIS! De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

Even bellen of mailen?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Wil je weten welk pakket het beste bij je past? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor het inplannen van een afspraak en meer informatie.

Veelgestelde vragen 

 

Hoeveel lessen heb je nodig om te slagen?

Dit verschilt per leerling en is onder andere afhankelijk van je leeftijd, theoriebeheersing en (eerdere) schakel ervaring. Na de proefles zal onze instructeur een weloverwogen inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Onze instructeur zal je adviseren tijdens de gehele opleiding.

 

Wat is een vrijblijvende proefrijles?

Dit is een intakeles zonder enige verplichtingen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is enkel een moment voor de leerling om kennis te maken met de motorrijschool, rijinstructeur en de manier waarop onze motorrijlessen worden verzorgd.

 

Welke motorexamens zijn verplicht? 

De verplichte motorexamens van het CBR zijn: theorie-examen, praktijkexamen AVD en praktijkexamen AVB. Je kunt als extra oefening en voor extra advies een tussentijdse toets maken. 

 

Wat zijn de tarieven voor motorrijlessen 

Je kunt uit verschillende lespakketten kiezen die verschillen van tarief. Je kunt de pakketten hier bekijken.

 

Waar zijn de motorijlessen van Caspian Rijopleidingen? 

De motorrijlessen van Caspian Rijopleidingen starten in Almere, waar het examen gedaan wordt hangt af van de mogelijkheden van het CBR. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de locaties.

 

Wat zijn de openingstijden van Caspian Rijopleidingen om een motorrijles in te plannen? 

Wij zijn ook in de ochtend en avond beschikbaar om je motorrijles te geven!  Onze openingstijden zijn als volgt: maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00.