Motorrijlessen

Motorrijlessen

Wist je dat wij motorrijlessen zowel ’s ochtends als ’s avonds geven? Onze motor cursus is ontworpen om jou een betrouwbare en doeltreffende motrrijopleiding te bieden, onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs. Ontdek onze motor lessen en bereid je voor op een spannend avontuur op twee wielen. Bij Caspian Rijopleidingen leer je echt motorrijden! 

 

R

Beste kwaliteit voor de beste prijs

R

Hoge slagingspercentage

R

Altijd een vaste rij-instructeur

R

Mogelijkheid om direct te beginnen

R

Ontspannen sfeer tijdens de lessen

R

Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid 

Wat is een vrijblijvende proefrijles?

Dit is een intakeles zonder enige verplichtingen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is enkel een moment voor de leerling om kennis te maken met de motorrijschool, rijinstructeur en de manier waarop onze motor lessen worden verzorgd.

 

Welke lesmotoren heeft Caspian Rijopleidingen?

Onze motor rijschool heeft motoren van alle categorieën in huis voor zijn kandidaten.

Tijdens de proefrijles wordt gemeten hoe vaardig jij bent. Dit wordt gedaan door middel van de meest voorkomende handelingen in het verkeer, zoals;

  • Wegrijden, stoppen;
  • Opschakelen, terugschakelen;
  • Hanteren van juiste snelheid;
  • Stapvoets rijden;
  • Remmingen.

Hoeveel lessen heb je nodig om te slagen?

De benodigde hoeveelheid motor lessen om te slagen varieert per leerling en hangt af van verschillende factoren, zoals leeftijd, beheersing van de theorie en eventuele (eerdere) schakelervaring. Na de proefles zal onze instructeur een weloverwogen inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Gedurende de gehele motor cursus zal onze instructeur je blijven adviseren en begeleiden. 

Direct een proefles aanvragen

Wil je direct een proefles aanvragen bij onze motor rijschool? Dat kan eenvoudig. Zo kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Het aanvragen van een proefles is geheel vrijblijvend. Zodra wij je aanvraag ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Heb je een vraag over rijlessen, theorie of examen? 

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

Ik wil terug gebeld worden

14 + 3 =

LIKE ONS OP FACEBOOK

Rijopleiding op maat

Iedere leerling is anders. Sommige reden al scooter & sommige hebben misschien faalangst. Het volgen van een proefles is daarom belangrijk om een pakket samen te stellen die bij je past!

Ervaren rij-instructeurs

Caspian Rijopleidingen werkt uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleidingen moet je dan ook bij Caspian Rijopleidingen zijn

Beginnen vanaf 16,5 jaar

Caspian Rijopleidingen geeft al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij ons ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

Autorijles

Leer snel autorijden. Meld je snel aan en vraag een proefles aan

Motorijles

Vanuit onze passie voor motoren bieden wij de motorrijlessen aan. 

Goed voorbereid de weg op!

Wij willen natuurlijk het allerbeste voor onze leerlingen, wij zorgen er dan ook voor dat wij je niet alleen helpen om je goed voor te bereiden voor je rijexamen, maar ook dat je na het slagen veilig deel kan nemen aan het verkeer. Wat wij allemaal voor je doen is een hele hoop maar hieronder staan een aantal dingen uitgelegd:

R

Hoog slagingspercentage

R

Altijd een rijopleiding op maat

R

Deskundige rij-instructeurs

R

Je wordt opgehaald en afgezet

R

Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto

Wil jij ook slagen voor je rijexamen? Schrijf je dan in!