Over ons

Wie zijn wij

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

R

Hoog slagingspercentage

R

Altijd een rijopleiding op maat

R

Deskundige rij-instructeurs

R

Je wordt opgehaald en afgezet

R

Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto

R

Rijles ma t/m vrijdag 08.00 -21.00

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Rijlesgebieden

Wil je graag je rijbewijs halen en woon je in of rondom Almere, ’t Gooi, Amsterdam of Zaanstad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons zorgen we er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen! We bieden professionele opleidingen aan van zeer hoog niveau, zodat jij straks in een keer slaagt. Wij geven rijles in de volgende gebieden.

  • Almere
  • ’t Gooi
  • Amsterdam
  • Zaanstad

  Staat jouw woonplaats er niet bij? Het gebied waarin wij rijlessen geven is erg groot. Je kunt bij ons rijden in veel meer plaatsen dan in de lijst hierboven. Vraag je je af of wij je ook in jouw woonplaats aan je rijbewijs kunnen helpen? Dan kom je daar snel en makkelijk achter door even een berichtje te sturen waarin je je plaats vermeld.

  Caspian Rijopleidingen rijdt volgens de Rijopleidingen In Stappen methode

  De Rijopleiding In Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij je stap-voor-stap leert rijden. Hiermee ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. RIS-instructeurs zijn gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze speciaal zijn opgeleid om de door het CBR sterk aanbevolen RIS-opleiding te mogen geven.

  Het resultaat mag er zijn

  Onderzoek van het CBR heeft aangetoond dat de RIS-opleiding bijna 20% meer kans geeft om in 1 keer te slagen voor het praktijkexamen dan de reguliere opleiding. Het gemiddeld slagingspercentage van de RIS-opleiding ligt hierbij zelfs op 65-70%.

  Hoe werkt het?

  De naam zegt het al. Via de Rijopleiding In Stappen leer je in stappen een zelfstandig bestuurder te worden. Je gaat steeds een stap verder zodra je de vorige voldoende beheerst. De eerste stap zet je thuis, waar je zelf je rijles voorbereidt door te lezen welke handelingen je uit gaat voeren. De laatste stap is dat je zelfstandig en veilig een route kunt plannen en rijden onder alle omstandigheden.

  De opleiding bestaat uit 4 modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets. Na module 1 en 2 neemt je eigen instructeur de toets af. Na module 3 krijg je de Tussentijdse Toets (TTT) bij het CBR. Tijdens deze toets kun je vrijstellingen verdienen voor de bijzondere verrichtingen van het praktijkexamen.Deze toets gaat net als je praktijkexamen, dus je weet al wat je kunt gaan verwachten! Na module 4 volgt het praktijkexamen, wederom bij het CBR door een examinator.

  Iedere module bestaat uit een aantal scripts, 46 verdeeld over de 4 modules.Een script behandelt bijvoorbeeld wegrijden, schakelen, inhalen, parkeren, alle handelingen dus die je moet kunnen. Het beschrijft nauwkeurig de onderdelen van de handeling in telegramstijl. Je leest voorafgaand aan je les het script, en past deze daarna zelf toe tijdens de les.

  In deze rijopleiding krijg je een eigen leerlingkaart.Hierop staat per script aangegeven hoe jij deze beheerst, vorderingen worden hier ook nauwkeurig op bijgehouden. Zo kunnen jullie allebei zien waar jij staat en waaraan je nog moet werken. Deze kaart is inbegrepen bij het cursusboek dat je krijgt via je rijschool bij aangeschafte lespakket.

  De voordelen samengevat

  Behalve de voor velen prettige stap voor stap aanpak zijn er nog meer voordelen aan de RIS methode, namelijk:

  • je hebt meer kans om te slagen
  • de kwaliteit van de rijopleiding is hoger
  • een betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
  • meer inzicht in je vorderingen met behulp van de leerling-kaart
  • leren zelfstandig een route uit te stippelen en te rijden

  Direct een proefles aanvragen

  Een proefles kan je eenvoudig aanvragen. Zo kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Het is geheel vrijblijvend om een proefles aan te vragen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

  Heb je een vraag over rijlessen, theorie of examen? 

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Ik wil terug gebeld worden

  11 + 1 =

  LIKE ONS OP FACEBOOK

  Rijopleiding op maat

  Iedere leerling is anders. Sommige reden al scooter & sommige hebben misschien faalangst. Het volgen van een proefles is daarom belangrijk om een pakket samen te stellen die bij je past!

  Ervaren rij-instructeurs

  Caspian Rijopleidingen werkt uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleidingen moet je dan ook bij Caspian Rijopleidingen zijn

  Beginnen vanaf 16,5 jaar

  Caspian Rijopleidingen geeft al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij ons ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

  Autorijles

  Leer snel autorijden. Meld je snel aan en vraag een proefles aan

  Motorijles

  Vanuit onze passie voor motoren bieden wij de motorrijlessen aan. 

  Goed voorbereid de weg op!

  Wij willen natuurlijk het allerbeste voor onze leerlingen, wij zorgen er dan ook voor dat wij je niet alleen helpen om je goed voor te bereiden voor je rijexamen, maar ook dat je na het slagen veilig deel kan nemen aan het verkeer. Wat wij allemaal voor je doen is een hele hoop maar hieronder staan een aantal dingen uitgelegd:

  R

  Hoog slagingspercentage

  R

  Altijd een rijopleiding op maat

  R

  Deskundige rij-instructeurs

  R

  Je wordt opgehaald en afgezet

  R

  Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto

  Wil jij ook slagen voor je rijexamen? Schrijf je dan in!